313_FlyBoy píše:
Asi budu potřebovat radu jak nainstalovat Win 7 Home zpet na NTB. Mám s notasem licenci, ale hned jsem si tam prehral XPcka kvuli rychlejsi praci, ve smyslu toho, ze XP mam uz prosmejdeny a presne vim kde co najdu a jak co nastavit a nemel jsem pred rokem moc cas se rozcilovat (ucit) nove 7cky. Ted uz je to lepsi, a v praci uz sedmicky jedou a trochu jsem si na ne uz zvykl, tak nastava cas abych taky presel. Jenze mam pocit ze to nebude tak snadne, ze je tam nejaka special edice pro NTB, jestli nekdo vi o co go, rad bych si nechal poradit radeji dopredu, nez do toho pujdu.
Vůbec se toho neboj, instalace 7miček je nejlehčí instalace windows os co znám.
1. vše si samy nainstalují
2. když si to nenainstalují, tak si najdou na netu (horší je pokud je to zrovna ovladač od ethernetu

tak to potřebuješ novou síťovou kartu- u tebe nehrozí)
3. je jedno jestli jsou pro stolní nebo notebook (jenom si potom nastavíš šetření a to je myslím taky defaultně nějak nastaveno)
4. verze pro notebooky byla myšlená pro netbooky (takové ty malé potvory do kabelky) a ve finále nestála za to, takže se stejně většinou instaluje Home premium (mám jeden doma a nainstaloval jsem tam právě home premium a naprosto s přehledem to funguje, dokonce mi na něm jede i GPS- to byla jediná věc pro kterou jsem musel sehnat ovladače na netu a to mi vzalo asi jen 20 minut, protože jsou to běžné ovladače k GPS modulu do USB

)
5. kdyby jsi něco potřeboval, tak se sejdeme na TS- ale to už asi budeš po instalaci a vlastně mne potřebovat nebudeš