Pánové toto je jedičný příklad, jak jste zabili vlákno naprostým O.T.(zkratka pro diskuzi mimo téma) Z 30 postů jsou jen dva týkající se přímo tématu IL-2 Sturmovik™: Cliffs of Dover a to Nevovi. Potom jeden můj na možný nový hardware pro nového ILa s odkazem na vlákno tomu věnované (tak by to mělo vypadat, pokud do vlákna chcete přidat něco mimo diskuzi k tématu).
Jsem zvědavý, jak tady budete hledat něco ke Cliffovi, až si jej pořídíte a budete potřebovat radu.
A teď k témato:
Dejte pozor, aby vám neujel vlak, už teď je to dobře hratelné s původní specifikací pro minimální sestavu.
Hra je hodně složitá na nastavení a ovládání. Pokud někdo znáte FSX je to dost podobné co se týká startu motorů a klikatelného kokpitu. Pokud někdo znáte RoF je to hodně podobné co se týká myšlení jak manipulovat s plynem, nastavením směsi, vrtule a hlavně otáček motoru.
Pokud už teď se nebudete učit jak to vše používat, budete v prvních bojích bití jako žito, né proto, že by jste na to neměli takticky, ale proto, že nebudete umět lítat. Zamyslete se nad tím, hlavně ti co mají v dnešním šturmovi problém s pilotáží a připočtěte si k tomu další faktory jako komplexním řízením motoru počínaje, modelací počasí konče (různé směry a rychlosti větru v různých výškách).
Testovat se dá i na nejnižším rozlišení, cena hry 15$ (necelých 300Kč) je směšná, nevím na co ještě čekáte.
Pokud jste dočetli až sem, děkuji za chvilku co jste mi věnovali, neberte to osobně.
Prosím, pokud nemáte jiné dotazy než:
Hej jak a kde to stáhnu za těch 15$?
Jak to nainstaluji?
Jak to nastavím?
Kdy se k tomu sejdeme na TS?
...tak ještě jednou, prosím, nereagujte na tento post.