Já Blc druhý vyhlašuji veřejné výběrové řízení (tzn. mezisquadronové) na kvalitní opensouce/freeware software na GNU/Linux popřípadě SHIT Windows. Jedná se o to , že jsem se na staré roky zbláznil a Winy vyhazuji z disku a přecházím na 1000 % alternativu a to GNU/Linux.(Kdo jednou vyzkoušel GNU/Linux, tak se nebude divit - proti Windowsům je to nesrovnatelně lepší systém). Problém je v tom, že jsem začátečník a hledám různé alternativy k Win programům. Existují možnosti na
http://WWW.ABCLINUXU.CZ , ale není tam vše co potřebuji. Jedná se mi o:
1)Zkušenosti s distribucemi GNU/Linuxu - tzn. subjektivní pocit s jednotlivými distribucemi a jejich výhody a nevýhody. Složitost nebrat v úvahu, vše se doučím.
2)Možnosti nastavení distribucí GNU/Linuxu ... např. u GNU/Linux distribuce PCLinuxOS nejde zapnout sowtwarová myš - Big problém při Vine.
3)Nutná podpora dvou programů z Win. a to 1) IL2 a za 2) Programovací jazyk založený na Visual C++ (Gamestudio A7 PRO)
4)Pokud někdo zná Opensource letecký simulátor (popřípadě jiný vojenský kromě výborného WinSPWWII) a nebude se jednat o nerealistický FLight Gear, nechť se ozve
Pokud to někdo dočetl až sem a má možnost pomoci, tak P.L.E.A.S.E.
S pozdravem UnterLama Blc