1stCL/pbarry píše:
313_Ffajtl píše:
Zradcove jsou pro nas
Pospa a Wedge... s nima si ani neťuknu v hospodě piwem

No vidis fajtle. A ty pro me zadnej zradce nejsi. Vzdycky si s tebou rad zalitam, stejne tak si zalitam rad proti tobe. A to je asi rozdil mezi nami. Tenhle vas pohled na wedge a pospu se mi zda jako kratkozrakej a pokryteckej.
asi mi něco uniká, nebo mícháme hrušky s jabkama...
něco jiného je hrát jednu hru a být v téhle hře v klanu/letce/teamu a poté hrát jinou hru a být v jiné hře v jiném teamu/skupině/letce/klanu....na tom nic není ne???
pbarry, co třeba cassius???ten je u bapáků a zároveň hraje WWIIonline a tam mu velí kloňák????co je pro tebe ten?zrádce?
no, mne je to celkem jedno, je to jenom hra....... Člověk to musí brát s nadhledem. Spíše než vstoupení k lionům jsem čekal že založí svou letku....
pokud chtěli organizaci a disciplínu, jsou letky i na spojenecké straně které to mají tvrdší než u nás. Dle mého úsudku si prostě chtějí zalítat za luftwaffe, ať už je k tomu vede cokoliv. Spíše by mne zajímalo co budou dělat až se jim LW přejí, třeba zaloří za dva roky jinou letku, nebo se dají k VGR která střídá strany...kdoví????
jinak myslím si že by měl mít každý virtuální pilot takový přehled - brát to jako hru, nikoli život (jsou takoví co jim krachl život a nedokážou se bavit o ničem jiném) či nějaké politické zaměření. Samo, k lidem v letce má člověk blíže. Ale že bych nenáviděl pilota jenom proto že lítá za německou letku, to ne.......spíše se i ve hře projeví povaha lidí. A musím konstatovat že na rozdíl od jiných letek nemáme v letce vysloveně člověka co je drzý, sprostý, jeho příspěvky jsou odtržené od reality a není schopen mít nadhled nad věcí.
pbarry - a co třeba blue, ten taky od vás odešel. Taky k tomu měl své důvody.....