No. 313 Czechoslovak Fighter Squadron

virtual
Právě je sob kvě 10, 2025 11:48 am

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 261 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 9:47 pm 

a chces vedet co to znamenalo puvodne (jaky je puvod toho slova) , nebo chces charakteristiku bolsevismu, tak jak ho vnimame dnes?

Tak to ten metal nechci o hratky s fajtlem nemam zajem, ale co kdybych ho treba ostrihal, za to by metal nebyl?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 9:50 pm 

1stCL/pbarry píše:
313_Ffajtl píše:
Zradcove jsou pro nas :lol:

Pospa a Wedge... s nima si ani neťuknu v hospodě piwem 8)

No vidis fajtle. A ty pro me zadnej zradce nejsi. Vzdycky si s tebou rad zalitam, stejne tak si zalitam rad proti tobe. A to je asi rozdil mezi nami. Tenhle vas pohled na wedge a pospu se mi zda jako kratkozrakej a pokryteckej.

asi mi něco uniká, nebo mícháme hrušky s jabkama...

něco jiného je hrát jednu hru a být v téhle hře v klanu/letce/teamu a poté hrát jinou hru a být v jiné hře v jiném teamu/skupině/letce/klanu....na tom nic není ne???

pbarry, co třeba cassius???ten je u bapáků a zároveň hraje WWIIonline a tam mu velí kloňák????co je pro tebe ten?zrádce?

no, mne je to celkem jedno, je to jenom hra....... Člověk to musí brát s nadhledem. Spíše než vstoupení k lionům jsem čekal že založí svou letku....

pokud chtěli organizaci a disciplínu, jsou letky i na spojenecké straně které to mají tvrdší než u nás. Dle mého úsudku si prostě chtějí zalítat za luftwaffe, ať už je k tomu vede cokoliv. Spíše by mne zajímalo co budou dělat až se jim LW přejí, třeba zaloří za dva roky jinou letku, nebo se dají k VGR která střídá strany...kdoví????

jinak myslím si že by měl mít každý virtuální pilot takový přehled - brát to jako hru, nikoli život (jsou takoví co jim krachl život a nedokážou se bavit o ničem jiném) či nějaké politické zaměření. Samo, k lidem v letce má člověk blíže. Ale že bych nenáviděl pilota jenom proto že lítá za německou letku, to ne.......spíše se i ve hře projeví povaha lidí. A musím konstatovat že na rozdíl od jiných letek nemáme v letce vysloveně člověka co je drzý, sprostý, jeho příspěvky jsou odtržené od reality a není schopen mít nadhled nad věcí.

pbarry - a co třeba blue, ten taky od vás odešel. Taky k tomu měl své důvody.....

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 9:56 pm 

Bretis píše:
313_123 píše:
já nevím jak u ostatních ale já provokuju
ved mě znáte prostě dloubu klacíkem aby to hučelo

On te brzo taky nekdo dloubne :P

A Ffajtlika mam rad, i kdyz se mnou nechce ted chodit na pifo a nechce se mnou litat. Tak me neserte. A uz vubec me nevadi, ze je gay....
A Fatal me neska nasral, je taky gay :roll:

(co to, sem jeste nepil)

něco mi připomíná že jsme dloho neobrátili škopek s Valherou, Fučim a Rudidlem....a tedka i Pospou ve Zlíně :) Abych měl strach samý lion :))))jo a na hawka jsem zapoměl :))))))

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 10:23 pm 

ja jsem se rozhodl, ze uz nebudu lajon, zalozim novou SQ a bude se jmenovat SPARTA PRAHA OLE! Nepridas se fajtle?

Ale skopek bych zasel klido obratit. Jen bych potom zase nechtel cestovat v kufru ;)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 11:12 pm 

313_OTU_Oblak píše:
A musím konstatovat že na rozdíl od jiných letek nemáme v letce vysloveně člověka co je drzý, sprostý, jeho příspěvky jsou odtržené od reality a není schopen mít nadhled nad věcí.

Oblak neklam !!! :lol:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 11:28 pm 

hawk píše:
ja jsem se rozhodl, ze uz nebudu lajon, zalozim novou SQ a bude se jmenovat SPARTA PRAHA OLE!

LSD? THC?

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 11:45 pm 

313_OTU_Oblak píše:
1stCL/pbarry píše:
313_Ffajtl píše:

No vidis fajtle. A ty pro me zadnej zradce nejsi. Vzdycky si s tebou rad zalitam, stejne tak si zalitam rad proti tobe. A to je asi rozdil mezi nami. Tenhle vas pohled na wedge a pospu se mi zda jako kratkozrakej a pokryteckej.

něco jiného je hrát jednu hru a být v téhle hře v klanu/letce/teamu a poté hrát jinou hru a být v jiné hře v jiném teamu/skupině/letce/klanu....na tom nic není ne???

pbarry, co třeba cassius???ten je u bapáků a zároveň hraje WWIIonline a tam mu velí kloňák????co je pro tebe ten?zrádce?

no, mne je to celkem jedno, je to jenom hra....... Člověk to musí brát s nadhledem. Spíše než vstoupení k lionům jsem čekal že založí svou letku....

pokud chtěli organizaci a disciplínu, jsou letky i na spojenecké straně které to mají tvrdší než u nás. Dle mého úsudku si prostě chtějí zalítat za luftwaffe, ať už je k tomu vede cokoliv. Spíše by mne zajímalo co budou dělat až se jim LW přejí, třeba zaloří za dva roky jinou letku, nebo se dají k VGR která střídá strany...kdoví????

jinak myslím si že by měl mít každý virtuální pilot takový přehled - brát to jako hru, nikoli život (jsou takoví co jim krachl život a nedokážou se bavit o ničem jiném) či nějaké politické zaměření. Samo, k lidem v letce má člověk blíže. Ale že bych nenáviděl pilota jenom proto že lítá za německou letku, to ne.......spíše se i ve hře projeví povaha lidí. A musím konstatovat že na rozdíl od jiných letek nemáme v letce vysloveně člověka co je drzý, sprostý, jeho příspěvky jsou odtržené od reality a není schopen mít nadhled nad věcí.

pbarry - a co třeba blue, ten taky od vás odešel. Taky k tomu měl své důvody.....

Hochu, moc si men nepochopil--- Fajtl lital u lionu, pak presel, k bohemia aviatiks, coz byla jinak letka ve WB. Ty o tom zrejme nevis nic. Odkaz na cassia mi nic nerika. Nemicham dve hry dohromady jako se mi snazis podstrcit.

Za dalsi. Zrejme si me vubec nepochopil. Ja nemam problem s lidma co odejdou z letky. U nas se jim zkratka popreje hodne stesti v dalsim pusobeni a to uprimne. Tim to konci. Vic se neresi.

Co se tyce cloveka ktery je sprosty neurvaly a zkratka buran - takovym clovekem u vas je treba 123. Nenadelas nic. :wink:

S bluem mam ty nejlepsi vztahy a vazne nemam problem s tim ze presel k 310ty, viz tve nepochopeni meho prispevku...

S ostatnim souhlasim.

Naposledy upravil 1stCL/pbarry dne čtv bře 15, 2007 11:48 pm, celkově upraveno 1

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 11:45 pm 

313_Pycko píše:
313_OTU_Oblak píše:
A musím konstatovat že na rozdíl od jiných letek nemáme v letce vysloveně člověka co je drzý, sprostý, jeho příspěvky jsou odtržené od reality a není schopen mít nadhled nad věcí.

Oblak neklam !!! :lol:

numero nerýpe když může, narozdíl od jednoho axis pilota který do mne reje (a já mu to rád vracím) který má velmi pokřivené myšlení, jmenovat ho nebudu

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: čtv bře 15, 2007 11:53 pm 

hawk píše:
ja jsem se rozhodl, ze uz nebudu lajon, zalozim novou SQ a bude se jmenovat SPARTA PRAHA OLE! Nepridas se fajtle?

Ale skopek bych zasel klido obratit. Jen bych potom zase nechtel cestovat v kufru ;)

Banik PiČO :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 16, 2007 2:02 am 

http://www.novinky.cz/domaci/o-vikendu-se-ochladi-a-zaprsi_111450_4g65k.html

neni to Hugo? :D

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 16, 2007 3:25 am 

pbarry, Ad absurdum.

pokud vím tak se jednalo o srovnání letka warbirds vs letka FB. Přirovnal jsem to k působení Cassiuse ve 3.IAP/BAP ve FB a panzerbrigádě ve WWIIonline (tvůj kovaný kolega kloňák ti zajisté rád poví co to je za hru)

takže pokud někdo nemůže zkousnout to že jeden člověk v jedné hře hraje axis a jiné za spojence, tak je divný 8)

hmmm....říkáš 123???na TS co jsem s ním mluvil tak byl vždycky v pohodě, zřejmě jej málo znáš........

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 16, 2007 7:46 am 

1stCL/pbarry píše:
313_OTU_Oblak píše:
1stCL/pbarry píše:
313_Ffajtl píše:

Hochu, moc si men nepochopil--- Fajtl lital u lionu, pak presel, k bohemia aviatiks, coz byla jinak letka ve WB. Ty o tom zrejme nevis nic. Odkaz na cassia mi nic nerika. Nemicham dve hry dohromady jako se mi snazis podstrcit.

Za dalsi. Zrejme si me vubec nepochopil. Ja nemam problem s lidma co odejdou z letky. U nas se jim zkratka popreje hodne stesti v dalsim pusobeni a to uprimne. Tim to konci. Vic se neresi.

Co se tyce cloveka ktery je sprosty neurvaly a zkratka buran - takovym clovekem u vas je treba 123. Nenadelas nic. :wink:

S bluem mam ty nejlepsi vztahy a vazne nemam problem s tim ze presel k 310ty, viz tve nepochopeni meho prispevku...

S ostatnim souhlasim.

už jsem se lekl že se na mě zapomělo
bud rád že mě neznáš naživo takovýho slušnýho suchara si dlouho neviděl
z nudy jsem si vytvořil sprosté a hulvátské alterego
protože slušné, inteligentní a věcné nazory co se poflakují po různých
IL2 forech mě prostě nudí a většinou je nedočtu ani do konce
je to hra se chci bavit na to být slušný a neburanský mám celý den

takže pokud tě to uráží máš smůlu seš pro mě jen něco v počítači co slouží k mému pobavení tak drž hubu a bav mě :wink:

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 16, 2007 7:53 am 

313_OTU_Oblak píše:
pbarry, Ad absurdum.

pokud vím tak se jednalo o srovnání letka warbirds vs letka FB. Přirovnal jsem to k působení Cassiuse ve 3.IAP/BAP ve FB a panzerbrigádě ve WWIIonline (tvůj kovaný kolega kloňák ti zajisté rád poví co to je za hru)

takže pokud někdo nemůže zkousnout to že jeden člověk v jedné hře hraje axis a jiné za spojence, tak je divný 8)

hmmm....říkáš 123???na TS co jsem s ním mluvil tak byl vždycky v pohodě, zřejmě jej málo znáš........

lol, ja fakt nechapu co resis ? Jaky srovnani letek ve WB a FB ????? Kdo nemuze zkousnout ze nekdo lita dve hry za jiny strany ???????

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 16, 2007 8:42 am 
Site Admin

1stCL/Fucida píše:

Ze by? ;-)

FLAME FLAME FLAME ;-)

(jak to tu krasne stale doutna a boucha, mnam, mnam, mnam)

Předmět příspěvku:
PříspěvekNapsal: pát bře 16, 2007 11:14 am 

1stCL/pbarry píše:
313_OTU_Oblak píše:
pbarry, Ad absurdum.

lol, ja fakt nechapu co resis ? Jaky srovnani letek ve WB a FB ????? Kdo nemuze zkousnout ze nekdo lita dve hry za jiny strany ???????

Oblak, Ty to asi ještě pořád nechápeš :). FF nezměnil letku při přechodu z WarBirds do FB, ale pouze v rámci WarBirds. Imho to není důvod, proč se na něj zlobit..mno, na něj se stejně ani zlobit nedá :).
Btw: jezdíme s Hiltošem v rFactoru FIA GT, nechceš se přidat? :).

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 261 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina