313_FlyBoy píše:
Vcera nebo predevcirem takhle nahanim Befko co slo po me a vzapeti kdyz ho rovnam pred laufy tak se zezhora odzadu prihnala Lucka a sundala mi ho pred nosem. Dokonce se vesla mezi me a 50metru vzdalene Bfko predemnou

Tak jsem ji napsal ze dekuji za pomoc a ona prej ze cekala uz dlouho nez ho dostanu, no aby ne kdyz kroutil jako prase

Ted mi to tak pripadne ze si pockala az ho budu mit pred sebou a pak na nej vlitla

A teď jak to bylo z mého pohledu, ano? Viděla jsem ten souboj. Bylo vás okolo toho befka víc, minimálně čtyři. Kroutil jako o život (však taky jo) a vy jste ho pořád nějak nemohli trefit. Táhl za sebou lehounkou šálu, ale pořád byl aktivní a střílel. Kroužila jsem nad vámi a docela se zájmem koukala, jak šikovně se ten pilot brání. Jenomže už jsem tam byla moc dlouho a bála se, že mě někdo zoomne. Když točil levou zatáčku nalétla jsem na něj, předsadila a.....bylo to, no.
Vůbec jsem nepřemýšlela, jestli si ho někdo zrovna rovná nebo nerovná před laufy. Na můj vkus jste si ho rovnali opravdu dlouho. Tak sry, už to příště neudělám.
Jo a těch 50 m mezi Tebou a befkem je totální nesmysl. Mám konvergenci laufů 250 m a když jsem vystřelila krátkou dávku, šlo to "na flek" . Zasáhla jsem motor a kabinu, bylo to PK. Ale tomu pilotovi befka (nick "komár") SALUTE! Byl to frajer, že dokázal takovou dobu vodit několik Spitů.