No zkusim to shrnout.
1) Necekal jsem ze po takove dobe se to tu zase zacne virit. Duvod tohoto vlakna byl to vysvetlit v dane dobe. NIcmene ho nezamykam aby nebyl pocit ze se o tom nechce diskutovat
2) Posledni hawkuv prispevek mne dostal - ano hodne krat lze rici, ze dany jedinec udelal dobreho vice nez zleho... Otazkou je proc nedelat jen to dobre? Obecne o kazdem (a ted predpokladejme, ze ja zadne forum neadministruji) spravci lze rici, ze toho dela pro dobro hodne. PRece jen starosti s updgradama, modama, obecnymi uzivatelskymi problemy a pod je dost a dost. Do toho se pridaji problemy s dostupnosti za ktere admin nemuze nebo hackeri a je to... ANO, ale s tim ten, kdo to chce rozjizdet a adminstrovat MUSI pocitat. JE to dan za slavu

Nicmene to take zavazuje byt nestranny a povzneseny, coz, a ted mluvim POUZE a JEN za svou osobu, dle meho nazoru ALVE rozhodne NENI. Podle mne (a opet je to muj nazor, kterym nikoho nechci napadat a zavdavat duvod k pripadnym postihum) je nejak zakomplexovany, mirne (mozna hodne) egoisticky a sebestredni jedinec. Coz by nevadilo (kazdy neco z toho mame) kdyby to nepromital i do sveho jednani na foru. Proste neumi oddelit Alve-ho uzivatele od Alve-ho spravce. A to ze se schovava za nejake obecne klise ho neomlouva
3) Ne fakt mne nepresvedcite, tak co takhle prestat? Nebudu forum zamykat ale proc dale virit krev? Kdo chce at si tam chodi a komunikuje, cela 313 naznala, ze soukrome forum je lepsi a vyhodnejsi. Spousta z 313 chodi i jinam a funguje to.. tak co? to ze je neco duplikovano? Fajn alespon kdyz jeden server zarve, je tu jiny. vo co go?