313_Volume píše:
pokud se lucie jeste stale vyskytuje v londyne, myslim, ze by mohla na SVK vsem zavrit hubu...a to tak, ze se pujde do hendonu vyblejsknout pred toho hurriho stejne jako ta jeji jmenovkyne

ja mel v planu hendon i duxford, bohuzel jsem nejak nenasel cas...a ted tu am jine starosti...ale snad se mi to postesti bud pristi rok, nebo na jeste na podzim...
neni ted nahodou v duxfordu zase nejaka akce u prilezitosti nejakeho vyroci?
Volume, z Anglie nelétám a na fóra tam odtud taky nechodím. Studovat a pařit ILa, to nejde dohromady. Momentálně jsem doma, užívám si prázdnin, po půlroce jsem zase začala lítat a moc mě to baví.
No a taky jsem si na prázdniny našla práci. V Anglii je draho, ale to nemusím zrovna Tobě vykládat, že?
V polovině září zase jedu zpět a už teď se mi nechce.
Ad SVK? Ať se vyblbnou, já už jsem vůči tomuhle imunní. Vždyť už mám na tom fóru taky něco za sebou, ne?
Vyfotit se před Hurrikem? Jo, to by šlo, ale až sama budu chtít. Já totiž nikdy nic nedělám proto, že mě k tomu někdo nutí. Takový tlak u mě spíš vyvolává opačnou reakci.
Pokud budeš na podzim v Albionu, pošlu Ti na sebe kontakt a do Hendonu někdy můžeme vyrazit spolu. Jestli něco bude nebo nebude v Duxfordu nevím, ale jak dorazím do školy, můžu to zjistit. Jenomže já do Anglie dorazím až po 15. září, kdy Britové slaví výročí Bitvy o Británii. Tak uvidíme...